- Autor: giace
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Máslo čerstvé | 33 | 
| Droždí | 18 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Jablka | 150 | 
| Mouka pšeničná celozrnná | 50 | 
| Smetana zakysaná 15% | 200 | 
| Měkký tvaroh (Olma) | 250 | 
| Vločky ovesné | 160 | 
| Med | 15 | 
| Olej olivový | 5 | 
| Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 7827 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 87, 
                                                        Tuky (g): 83, 
                                                        Sacharidy (g): 187,
                                                        SAFA (g): 47,
                                                        Cukry (g): 54,
                                                        Vláknina (g): 17,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 978 kJ
Bílkoviny (g): 10.9, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 23.4, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









